Billigpakke.no sammenligner priser fra de største leverandørene – blant annet DHL, UPS, FedEx, TNT og Bring – og gir deg de billigste prisene og de raskeste leveringene. Det vil alltid være mulig å spore pakken din, akkurat som når du bestiller sending direkte fra leverandøren. Sporing av pakker vil til og med være mulig for leverandører som PostNord, som vanligvis ikke tilbyr pakkesporing. Du vil kunne sende alt fra dokumenter til containere, og prisene vil variere avhengig av hva du sender og hvor du ønsker å sende det til.

 

Dersom du for eksempel ønsker å sende en kasse på 5 kg til Danmark, fyller du inn disse spesifikasjonene og trykker på «Finn din pris». Deretter vil du få en oversikt over alle resultatene som stemmer overens med kriteriene du har skrevet inn. Der vil du også se hvor mye det vil koste deg, hvor lang tid det vil ta før mottakeren av pakken får den eller kan hente den, og hvilken leverandør du får denne prisen hos. Du vil også se om det er en dør-til-dør-levering, bedrift-til-bedrift-levering eller lignende. Prisene vil vises i stigende rekkefølge. Det vil også være mulig å sende flere pakker til samme destinasjon.

 

Etter at du har valgt leverandøren og prisen som passer for deg, må du skrive inn mottakerens informasjon og avsenderens informasjon, slik at leverandøren vet hvilken adresse pakken skal sendes til. Deretter må du velge et hentetidspunkt, dersom pakken skal hentes på døra di. Du blir også bedt om å velge om pakken er skjør, og eventuelt om du ønsker å forsikre pakken og hvor mye forsikringen vil koste.

 

Billigpakke.no vil altså være en utmerket side å bruke, uavhengig av om du ønsker å sende store pakker eller små pakker. Du vil ha muligheten til å sende alle mulige pakker, og du vil få de beste prisene for sending av pakker til din valgte destinasjon.