Spotlights har blitt utrolig populære de siste årene. Tidligere var det noe man så hos folk med mer penger enn gjennomsnittet, men nå til dags så har det blitt så mainstream at det er nesten rart å se hjem uten de. Og det er ikke så rart, med tanke på hvor trendy de fortsatt er og den fine lyseffekten de faktisk gir. LED spots kan kjøpes mange steder, men visse nettsider er bedre enn andre, da mye av det handler om tilgjengelighet og pris. Noe avhenger også på hva slags utstyr du vil sette opp også, men om du skal ha det til stua, kjøkkenet eller badet så holder det i massevis med standard LED spots.

Så kommer man til noe annet man også må finne ut av, og det er om hvorvidt man vil ha lys som er dimbare, eller som bare slås av og på. Det er ikke så stor forskjell på de, mer at med dimbare så får man en annerledes stemning om man bestemme lysstyrken selv. Men det er jo et personlig valg og handler om smak. Generelt så pleier de å være litt dyrere, men ikke så mye at det er noe som legges veldig merke til på lommeboka. Du må også passe på watt og hva dine uttak krever, og hvordan sokkelen er for feste, da det finnes visse ulikheter.

Det er også gøy at man kan ha LED spots som har ulike farger, som selv skifter fargene etter en tid, eller hvor du kan velge og vrake. Det kan jo virke som det er ganske mye å tenke på, men når du først er i gang så er det langt morsommere enn hva du skulle tro. Og veldig tilfredsstillende når du har satt alt på plass og rommet ser så fint ut.