Barn med fregner og store smil som leker vannkamp og nyter sommervarmen i hagen. Sola skinner og det gledelige gjenhøret med den vakre fuglesangen vekker smilebåndene til live. Å gå med bare tær i gresset og snuse inn lukta av nyklipt gress er med til å fylle kroppen med en glad følelse. Dagene går med til sykkelturer til iskiosken og varme dager på stranden. Den etterlengtede sommeren er igjen over oss og de lange sommerdagene byr på fest og farger. Med sommeren kommer også fester for studenter, bryllup og grilling med familie og venner.

Det bærekraftige og miljøvennlige valget

Mange gleder seg til sommerens begivenheter og alle festene som skal holdes. Med fester er det selvfølgelig også mye planlegging og praktiske gjøremål. En viktig del av en stor fest er borddekking og pynting av lokalet eller festteltet. Hvilke tallerkener skal jeg velge og hvor mange sett bestikk skal det dekkes opp med? Og ikke minst – hvem skal sitte hvor slik at alle får en god fest? Etter at du har lagt bordplanen, mangler du bare bordkortene. Det er mye inspirasjon til bordkort å finne på nettet, alt fra bordkort i tre til bordkort i skinn. Bordkort i skinn er en bærekraftig og miljøvennlig løsning som ikke bare kastes bort etter bruk, les om byRavn bordkort her. Bordkortene i lær er unike og personlige små gaver til gjestene. De er ikke bare bordkort, men de er også en personlig nøkkelring. De håndlagde bordkortene i skinn kan brukes til alle slags fester og bordkortene fås i mange ulike farger og kombinasjoner.

De perfekte stilrene og tidløse bordkortene

Bryllupssesongen er rett rundt hjørnet og planleggingen er nok allerede godt i gang. Det er mange ting å forholde seg til og overblikket kan fort forsvinne. Med en gjesteliste som forhåpentligvis omfatter alle som du ønsker å ha med på festen, kan du få skreddersydd perfekte bordkort til bryllup. Ved å lage bordkort til bryllupet med alle navnene, kan du sjekke punktet av listen med ro i magen. Bordkortene kan utformes slik at de passer perfekt til den bryllupsborddekkingen som du drømmer om. Med mange ideer til bordkort og hvordan de skal se ut, er bordkort i skinn et godt tips. I tillegg til å ha en tidløs og stilig design, er bordkortene laget i vegetabilsk garvet kjerneskinn. Etter festen kan gjestene ta de fine bordkortene med seg hjem og deretter bruke dem som en personlig nøkkelring med navn. På den måten blir bordkortene en naturlig miljøvennlig løsning fordi de ikke bare kastes etter den store festen.