Hva er et smarthjem? Svaret pleier å variere fra hvem du spør. Et smarthjem er en husholdning som har mange forskjellige enheter som automatiserer oppgaver som normalt måtte bli gjort av mennesker. Denne artikkelen vil ta for seg noen av de største fordelene med å ha et smarthjem.

Hvorfor bør jeg ha et smarthjem?

Lettvint og effektivt

Med ett enkelt tastetrykk på fjernkontrollen eller mobilen din kan du kontrollere flere duppeditter i huset ditt. Du kan for eksempel justere husets belysning, varme, terrassemarkiser og lignende fra smarttelefonen din. Dette er ikke bare effektivt, men vil også kunne hjelpe deg med å spare penger på strømmen.

Komfort og sinnsro

Et smarthjem vil også gjøre livet ditt mye mer komfortabelt. Du trenger ikke å måtte bevege deg rundt i huset for å utføre mange funksjoner. Med en smarthjem-løsning kan du utføre mange funksjoner mens du sitter komfortabelt i sofaen eller sengen. Et smarthjem vil også gi deg mye sinnsro. Du kan sjekke om du har husket å lukke døren, vinduene, garasjen og lignende ved å sjekke smarttelefonen.

Tilpasning

Et smarthjem gir deg også muligheten til å tilpasse huset etter dine egne behov. Om du ønsker at gardinene skal lukkes ved et spesifikt tidspunkt, eller endre belysningen ute og inne, kan du tilpasse alt dette slik du selv liker det.

Finn en passende smarthjem-løsning til ditt hjem

Det kan være overveldende for mange å vite hvor de skal begynne for å finne en smarthjem-løsning. Ved å besøke somfy.no kan du utforske hvilke muligheter som finnes på markedet når det kommer til smarthjem-løsninger. Somfy.no har over 50-års erfaring med å innovere nye løsninger til smarthjem. På somfy.no kan du blant annet finne terrassemarkiser, pergolaer, skodder, skjermer, persienner, gardiner, garasjeporter, kameraer, alarmer og belysning til smarthjem. Finn ut mer ved å besøke somfy.no.