Store drømmer handler ofte om selvrealisering og eksistensielle funderinger. Men skal man få mest mulig ut av det, så kan man like gjerne gjøre det i en kontinentalseng. Selve ordet får oss til å tenke stort, så la fantasien flyte av gårde på skyer under en vakker stjernehimmel.

For når man duver som en engel i en kontinental seng, ja da kan man føle seg som en svane over et blikkstille hav. Der alt kan skje, og hvor drømmer og fantasier kan utvikle seg til realiteter. For det er når man sover virkelig godt at kroppen drives av guddommelig søvn.

Vi anbefaler https://www.bedrenaetter.no/ for de mest populære kontinentalsengene.

Hvorfor kontinentalseng?

En kontinentalseng gir deg mange valg. Som regel har kontinentalsengen en ramme nederst, deretter en madrass og en overmadrass. Disse er vendbare med ulike egenskaper. Liker du det litt myk, mens partneren helst vil ha en hard madrass? Ikke noe problem, kontinentalsengen fikser alt dette. Vend madrassen slik du vil, og få den aller beste søvnen.

Single – ikke noe problem

Det fins ulike størrelser til kontinentalsengene. Og er man helt alene er dette ikke noe problem. For er du alene kan du bestemme alt selv. En natt på myk madrass, en natt på hard madrass. De gir deg god plass uansett hvor urolig du sover. Selv om man skulle få besøk i sengen, så vil det være plass. Kontinentalsengene starter på 140X200cm og går helt opp til 210X210cm.

Hvorfor velge flere valg?

En kontinentalseng vil man ha i mange år. Som regel har de en minimums levetid på 30 år. Selv om sengen er den samme, så vil de fleste endre både sovemønster og behov. Kanskje man går fra å være en magesover til å bli en sidesover. Eller kanskje man får skader eller plager som gjør at man må endre sovemønsteret. Da er det godt å ha en kontinentalseng, da den lar seg endre over tid.

Få plass til hele familien

En kontinentalseng er en viktig investering i enhver familie. Den kan bli som et fristed når barna er små, eller rett og slett en ark for hele familien. For hva bedre enn å kose seg sammen med en god film. Når barna er små vil de gjerne hoppe opp i senga til foreldrene midt på natta, en kontinentalseng ordner plass for alle. Lurer du på om det er verdt å kjøpe en kontinentalseng i starten av familielivet? Svaret gir seg selv.

Er det dyrt med kontinentalseng?

Når man handler kontinentalseng, så vil man både ha kvalitet og et design som passer sin stil. Komfort er like viktig for alle. Det som er bra med Bedre Netter, er at man får prøve sengen i 100 dager før man tar en avgjørelse. Dessuten får man fri frakt og 30 dagers rentefrihet. Dessuten får man prisgaranti.

Hva er prisgaranti? Jo dersom man finner sengen billigere en annen plass, så får man tilbake det man har betalt for mye. En salgssikker tjeneste som ikke kan slå feil!