Navnemerker og merkelapper har en helt åpenbar nyttefunksjon, i form av å gjøre det enkelt å finne eieren til forskjellige plagg, matbokser og andre ting. Samtidig trenger disse nytteformålene ikke å være kjedelige, de kan by på morsomme og spennende design. Når du bestiller fra Ikast etikett, kan du dessuten få de levert direkte hjem i postkassen etter kort tid.

En mengde forskjellige design og farger å velge mellom

Det er ikke nødvendig å begrense seg til etiketter i bare sort og hvitt, eller kjedelige design med kanskje bare et symbol eller en figur. I dag er det mulig å benytte egne verktøy på nettsiden til Ikast etikett, og velge mellom en mengde forskjellige design, farger og ikke minst bilder.

Bruk av fotografier og bilder er et godt eksempel på form og funksjon i samspill. Bruken av et bilde kan han en helt konkret funksjon når det gjelder merking av barneklær, fordi bildet gjør det enklere for barnet selv å gjenkjenne plagget. Samtidig kan bildet selvfølgelig være med på å gjøre merket mye penere og mer livfullt.

Konturskårne merker og andre kreative løsninger

Et navnemerke trenger dessuten ikke å være i den tradisjonelle rektangulære formen. I mange situasjoner er det selvfølgelig mest praktisk, og merking av klær bør skje med navnemerker og strykemerker som er laget til formålet.

Andre ting, som matbokser, termoser og lignende, kan gjerne merkes med et mer kreativt design. Pass selvfølgelig på at merket tåler eventuell vask i oppvaskmaskin, men mulighetene er tilnærmet uendelige så lenge det ikke setter en stopper.

Tekstilmerker og vevde merker kan også benyttes i mange forskjellige sammenhenger. De er selvfølgelig hovedsakelig tiltenkt merking av klesplagg, men hvorfor ikke tenke kreativt? Et navnebånd i tekstil kan for eksempel gjerne benyttes som en pen nøkkelring, eller et dekorativt element på en mengde forskjellige andre ting i hjemmet.