Mange ender opp i senga med en ukjent på sene nattetimer etter en fuktig bytur. Det kan være risikofylt, men også noe som gir fyll på lidenskapen i voksen alder. Man skal huske på at uønsket svangerskap kan bli resultatet, og at man derfor bør ha med seg en pakke kondomer.

Et one-night-stand kan være det man virkelig ønsker, og noe som er nyttig og bra. Selv om man kanskje ikke spiser frokost sammen neste dag, så kan det jo hende det ligger noe mer i møtet. Uansett er det viktig å huske på risikoen for kjønnssykdommer.

Det er flere ting som kan redusere faren for dette. Det første er glidemiddel. Noen tror glidemiddel hører til pornografien og skitne orgier, men det har faktisk en nyttig funksjon.

Funksjonen av glidemiddel

Det kan være dumt å bli gravid etter et møte på byen, og derfor er glidemiddel smart. Det vekker kanskje ikke oppmerksomhet når man forteller at glidemiddelet reduserer friksjon, men når man også forteller at man reduserer risikoen for at kondomet sprekker med en god håndfull glidekrem, ja da vil kanskje flere høre etter.

Leken med glidemiddel

Enkelte vil eksperimentere med analsex. Da kan et glidemiddel basert på en silikonblanding være løsningen. Penetrasjonen blir mindre smertefull med en glidekrem som Stay Wet eller Pjur for å nevne et par av dem. Forbli våt er jo det man ønsker, spesielt når et kondom kan skape friksjon.

For han og henne

Glidemiddel er ikke bare noe for henne. Man kan også bruke glidemiddel selv om man er mann. Det er heller snakk om hvor fortrolige man er med hverandre. Uansett formål så handler sex om det intime mellom to personer, uansett farge og legning. Det er lov å eksperimentere og utforske, og sette fyr på livet med deilige one-night-stands eller en natt med en sex-venn.