Dersom du spaserer rundt i en norsk storby rundt lunsjtider, så finnes det ufattelig mange alternativer for lunsj. De færreste av oss ser halvparten av disse, da de rett og slett bare ender opp med å blende inn i den store mengden. Men hvordan kan egentlig disse kafeene skille seg ut? Det er nok et spørsmål mange kafeeiere stiller seg i den harde kampen om kundene.

En av løsningene som finnes der ute er selvfølgelig en oppgradering av hele designet. For eksempel kan du gå til innkjøp av kunstverk på nett, nye lamper eller hos https://kvintblendex.no/ få tilgang på flott solskjerming. Det finnes ikke grenser for hvor mange oppgraderinger du egentlig kan gjøre på din kafe, fra design til selve maten.

Invester i tiltrekkende solskjerming

Et viktig poeng med en kafe er deres solskjerming. Først og fremst er dette den første en forbipasserende vil se ved en kafe. Her er det viktig å ha stilige persienner, gardiner, eller andre løsninger som fanger oppmerksomheten. Solskjerming er tross alt en av de få aspektene ved en kafe som både fronter designet innendørs og utendørs på en og samme tid.

Dessuten er det liten tvil om at gjestene ved din kafe ønsker å unngå den varme sola på en dag de ønsker nedkjøling, eller hva med solstrålene som plager alle og enhver rett i fleisen? Solskjerming har jo tross alt en funksjonell nytte også, og dette er det viktig å ikke glemme når du går til innkjøp av disse for din kafe.

Ekspander din kafe

Det kan virke noe selvmotsigende å ekspandere kafeen dersom en ikke har nok kunder. Allikevel finnes det mange goder her. For eksempel kan du ekspandere kafeen dersom du ønsker deg flere kunder, da en større kafe vil automatisk tiltrekke mer oppmerksomhet – kanskje med ekstra kul form for solskjerming (og solcellepaneler). Dessuten er tross alt et sted å sitte ofte hva folk ser etter rundt lunsjtider, så da kan det være fint med mange ekstra sitteplasser.

Dessuten, når flere kunder kommer inn døra, så er mulighetene for å tjene penger mye bedre. Marginene kan presses ned, og du kan senke prisene, noe som videre frister folk til å komme inn døra. Da kan du også sakte men sikkert ansette flere servitører og til slutt begynne å steppe ned dine egne arbeidstimer.

Det hele starter derimot med et tiltak til å begynne med. En god start er å investere i solskjermingen!