Etterspørselen på kontinentalsenger fortsetter å stige. Denne type seng har blitt svært populær som kanskje ikke er så rart. Sengen har et flott utseende og svært god komfort. Vi har laget en enkel guide som inneholder 3 gode tips for å kjøpe en bra kontinentalseng.

3 ting du bør tenke på når du kjøper en kontinentalseng

  1. Størrelse

Sengens størrelse har mye å si på komforten. Det er veldig individuelt hvor stor seng man trenger. Noen klarer seg med en liten seng, mens andre må ha en større. De fleste kontinentalsenger er ganske store. Derfor er det lurt å gjøre en del målinger før du kjøper sengen.

  1. Tenk på din egen høyde

Det er også lurt å tenke på din egen høyde når du kjøper ny seng. Du bør være sikker på at du kjøper en seng som er lang nok, hvis du er en høy person. En grei tommelfingerregel er å kjøpe en seng som er 10 cm lengre enn den lengste personen som skal ligge i sengen.

  1. Kvaliteten på madrassene

En kontinentalseng består som regel av tre madrasser. Her er det essensielt for komforten at du kjøper en seng som har madrasser av høy kvalitet. Hvis du kjøper sengen i butikken kan du f.eks. teste de tre madrassene individuelt før du kjøper sengen. Hvis du kjøper sengen på nett har du ofte angrerett hvis du skulle være misfornøyd med sengen.

Det er essensielt at overmadrassen du kjøper passer kroppen din, og er komfortabel. Overmadrassen dekker hele sengen slik at det ikke er noen sprekk midt i sengen. Derfor er det svært viktig at begge personene er fornøyd med overmadrassen. Les mer her.

Husk at en god natt søvn starter med en god seng. Forhåpentligvis vil disse 3 tipsene være til hjelp for deg når du skal kjøpe en kontinentalseng. Se mer på sov-bedre.no.