Nordmenn har rykte på seg for å skifte mobiltelefon nærmest like ofte som vi skifter sokker. Sikkert en smule overdrevet, men at vi ligger i verdenstoppen over dem som skifter mobiltelefon ofte er ganske så sikkert. Og vi er kresne. Bare det beste er godt nok. Men hvilken mobiltelefon er best?

Dette spørsmålet får du nok forskjellig svar på, alt etter hvem du spør. Vi har alle våre preferanser.

Det er tre som skiller seg ut blant toppmodellene

Det er tre mobiler som skiller seg klart ut blant alle modellene som er tilgjengelig. Hvilken av dem som er best er nok litt opp til hvem du spør.

Vi tar en titt på dem alle tre i tilfeldig rekkefølge

Apple iPhone XS Max

iPhone XS Max har en gedigen skjerm på 6,5” og en prislapp som matcher. iPhone XS Max er en av de aller beste mobilene som Apple har produsert.

iPhone XS Max er imponerende rask. Skjermen er i tillegg meget lyssterk og krystallklar.

Og som på alle andre toppmodeller er kameraet i fokus. Det knipser knallbra bilder, også i mørket. På lydfronten er kanskje iPhone XS Max den mest velspillende mobilen til dags dato.

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ er den nyeste toppmodellen i den populære Galaxy S serien. Den har en stor skjerm på 6,4” Samsung har utstyrt denne mobilen med en ultrasonisk fingeravtrykkleser som ligger under skjermen.

I tillegg bruker den det såkalte Infinity-O displayet. De tre kameraene på baksiden tar meget gode bilder, og nytt av året er den såkalt ultrawide modusen som lar deg ta bilder i vidvinkel.

Huawei P30 Pro

Det er spesielt kameraet som virkelig skiller P30 Pro fra hovedkonkurrentene. For makan til mobilkamera har verden aldri sett. 4 linser og en imponerende programvare levere sylskarpe bilder i godt lys, og med en utvidet zoom-funksjon og nattmodus imponerer i tillegg kameraet når omgivelsene blir litt mer utfordrende.

Hvilken du vil foretrekke av disse tre mobiltelefonene er det bare du selv som kan svare på.

Skulle du trenge finansiering av din neste mobil så finner du dette på https://primebanks.org

Viktig info ved opptak av lån: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.